خورشت بامیه
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم

گوشت با استخوان - 750 گرم
باميه - 750 گرم
رب گوجه فرنگي - دو قاشق سوپخوري
آبليموي تازه - دو تا سه قاشق سوپخوري
پياز سرخ كرده - دو قاشق سوپخوري
نمك و فلفل - به ميزان لازم

خورشت بامیه

خورشت بامیه

طرز تهيه

پياز داغ را آماده كرده و گوشت را به آن اضافه مي‌كنيم حدود سه دقيقه تفت داده، سپس دو تا سه ليوان آب به آن اضافه كرده و مي‌گذاريم گوشت بپزد.

 باميه‌ها را پس از تميز كردن و شستن (نبايد زياد باميه‌ها را كوتاه كرد، كافي است كمي چوب‌هاي ته آن را بگيريم) در ظرفي حاوي آب جوش كه كمي نمك به آن اضافه كرده‌ايم ريخته و پنج دقيقه مي‌جوشانيم، سپس در صافي ريخته تا آب اضافه آن برود.

 پس از اين كه گوشت پخت رب، آبليمو، نمك و فلفل را به خورش اضافه كرد، باميه‌ها را در خورش ريخته و مي‌گذاريم پنج دقيقه ديگر بجوشد تا خورش آماده شود.





:: موضوعات مرتبط: انواع خورشت , ,
:: بازدید از این مطلب : 835
|
امتیاز مطلب : 86
|
تعداد امتیازدهندگان : 28
|
مجموع امتیاز : 28
تاریخ انتشار : 13 تير 1389 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: